Puur zijn Innerlijke kracht Energie balanceren Natuur
Energetische therapie

Energetische therapie is holistisch en lichaamsgericht met een verscheidenheid aan behandelingen. Het voornaamste doel is het zelf genezend vermogen te versterken, het bewustzijn te verruimen en begeleiding in transformatie.

Al eeuwen oud

Al eeuwen oud

Energetische therapie is al eeuwen oud. In vele culturen wordt het gebruikt. Het is een natuurlijke behandelwijze, waarbij geen medicijnen gebruikt worden. Het zelfhelende mechanisme van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor worden blokkades opgeheven en kan de energie beter door het lichaam stromen. Ik fungeer als ware als startkabel. Soms heeft het systeem even wat extra energie nodig om tot rust te komen of om door blokkades heen te gaan.  

Energie is de levende, vibrerende basis van je wezen, het natuurlijke zelfhelende elixer van je lichaam en zijn natuurlijke medicijn. Energie voedt je lichaam en je ziel. Als je er aandacht aan geeft, herstelt je natuurlijke vitaliteit zich. Energetische geneeskunde is de wetenschap en de kunst van het verbeteren van je energieën, met als doel lichaam en geest optimaal te laten functioneren.  

Heeft u nog vragen? Wilt u nog meer weten?

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by Pien 2022