Puur zijn Innerlijke kracht Energie balanceren Natuur

Mini retraites & workshops

Wij zijn Pien en Charlotte – twee enthousiaste energie pioniers – die geloven dat alles energie is. Alles wat we zien, voelen, ervaren …. onze gedachten, gevoelens, sensaties alles bestaat uit energie. En die energie kunnen we met simpele maar krachtige technieken beïnvloeden op diverse thema’s van ons leven.

Vol plezier en overgave verzorgen we mini retraites en diverse workshops waarmee we mensen meenemen die tot zichzelf willen komen en op speelse, luchtige wijze willen leren en ervaren hoe je je eigen energie in beweging kunt brengen. Ons ‘concept’ bestaat uit een stilte-wandeling in de natuur (blote voeten is enorm aardend!), een yogaserie, ademwerk en energetische oefeningen. En dit alles op een prachtig decor: in de natuur! Je wordt meegenomen in fysieke en energetische oefeningen die krachtig maar tegelijkertijd makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Wij hebben het inmiddels geïntegreerd in ons welzijn!

Tijdens de mini retraites nemen we je graag mee om even helemaal uit te pluggen van de omgeving en alle prikkels, weer tot jezelf te komen en op te laden door je energiesystemen te voeden. De natuur heeft daarbij een rustgevende invloed. We komen samen op prachtige locaties en natuurplekken in en rondom Breda één keer in de maand op de zondagochtend.

Daarnaast geven we ook specifieke workshops om op een luchtige maar krachtige manier te leren om gaan met je eigen energie en deze weer in balans en in beweging te brengen. Thema’s van de workshops zijn divers zoals bijvoorbeeld beter slapen, menopauze, ouder kind yoga en meer energie met behulp van de chakra’s.

ENERGY FLOW EVENTS 2022

11 Juni – Mini retraite

10 Juli – Mini retraite

14 Juli - Mini avond retraite

11 sept - Mini retraite

16 okt - Mini retraite

13 nov - Mini retraite

18 dec - Mini retraite

XXl Mini retraite

We eindigen 2022 met een speciale XXl versie van onze energetische retraite!

De wintertijd is goed om met de aandacht naar binnen te gaan, te verstillen en open te staan voor wat zich hier afspeelt. Het jezelf wat meer comfortabel maken in rust, warmte en zachtheid. Wij nemen je graag mee om hier aandacht aan te geven.

Eva Voeten verzorgt aan het einde een klankschalen concert. Ze neemt ons verder mee op reis met de magische klanken, dieper ons bewustzijn in.

Aanmelden: info@energy-flow.nl

Mini retraite in de Yurt

Zondag 13 november 9;30 - 12:00 uur

Jippie nog een keer zitten we dit moment van uitpluggen en opladen op een bijzondere locatie in Dussen in een Yurt. Geborgen, kleinschalig en naast yoga, ademhaling, meditaite en energetische tools zullen we ook een vuurceremonie houden. 

Zin om mee te gaan? 

Laat het ons weten... 

Workshop Menopauze

7 april 2022 / Workshop

Ben jij nieuwsgierig hoe je jezelf en met name je hormonen door simpele oefeningen meer in balans kan brengen? 

Tijdens de workshop leer je krachtige tools en krijg je tips die je makkelijk in je dagelijkseleven kunt toepassen en die de overgang milder doen laten verlopen

Kosten; EUR 21,50.-

Locatie; Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a te Breda

Aanmelden: info@energy-flow.nl

Workshop Beter slapen

10 maart 2022 / Workshop

Lig je soms nachten wakken, of kom je slecht in slaap? We hebben leuke tips en tools voor je om tot rust te komen zodat je makkelijker in een diepe slaap kunt komen. 

Reactie van een deelnemer; " Ik vond het echt heel fijn Pien en Charlotte, ben nu begonnen met 4 avondrituelen en heerlijk geslapen"

Kosten; EUR 21,50

Locatie; Centrum Intnu - Bladerstraat 23 te Ulvenhout

Aanmelden: info@energy-flow.nl

"Dank julliewel voor de mooie ochtend. Het lukte me om dichterbij mezelf te komen"

"Zo fijn, ik en daarmee ook mijn gezin hebben er nog wel een maand profijt van. Ik blijf veel rustiger en ga minder snel mee in de energie van de ander"

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by Pien 2022