Mini retraites & workshops

Wij zijn Pien en Charlotte – twee enthousiaste energie pioniers – die geloven dat alles energie is. Alles wat we zien, voelen, ervaren …. onze gedachten, gevoelens, sensaties alles bestaat uit energie. En die energie kunnen we met simpele maar krachtige technieken beïnvloeden op diverse thema’s van ons leven.

Vol plezier en overgave verzorgen we mini retraites en diverse workshops waarmee we mensen meenemen die tot zichzelf willen komen en op speelse, luchtige wijze willen leren en ervaren hoe je je eigen energie in beweging kunt brengen. Ons ‘concept’ bestaat uit een stilte-wandeling in de natuur (blote voeten is enorm aardend!), een yogaserie, ademwerk en energetische oefeningen. En dit alles op een prachtig decor: in de natuur! Je wordt meegenomen in fysieke en energetische oefeningen die krachtig maar tegelijkertijd makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Wij hebben het inmiddels geïntegreerd in ons welzijn!

Tijdens de mini retraites nemen we je graag mee om even helemaal uit te pluggen van de omgeving en alle prikkels, weer tot jezelf te komen en op te laden door je energiesystemen te voeden. De natuur heeft daarbij een rustgevende invloed. We komen samen op prachtige locaties en natuurplekken in en rondom Breda één keer in de maand op de zondagochtend.

Daarnaast geven we ook specifieke workshops om op een luchtige maar krachtige manier te leren om gaan met je eigen energie en deze weer in balans en in beweging te brengen. Thema’s van de workshops zijn divers zoals bijvoorbeeld beter slapen, menopauze, ouder kind yoga en meer energie met behulp van de chakra’s.

ENERGY FLOW EVENTS 2022

11 Juni – Mini retraite

10 Juli – Mini retraite

14 Juli – Mini avond retraite

11 sept – Mini retraite

16 okt – Mini retraite

13 nov – Mini retraite

18 dec – Mini retraite

 

 

Mini retraite

De zomerse energie gaan we ontdekken. Uitpluggen en opladen in de natuur.

Een mooie combinatie van een stilte wandeling, yoga,  ademhalings- en energetische oefeningen en een heerlijke ontspanning.

Charlotte en ik nemen jullie graag mee, spelend…met ons sprankelende energie en wij vinden het erg fijn om op blote voeten te lopen tijdens de retraite.. meer aardend en meer in het hier en nu! 

Wees welkom~! 

 

Workshop Menopauze

7 april 2022 / Workshop

Ben jij nieuwsgierig hoe je jezelf en met name je hormonen door simpele oefeningen meer in balans kan brengen? 

Tijdens de workshop leer je krachtige tools en krijg je tips die je makkelijk in je dagelijkseleven kunt toepassen en die de overgang milder doen laten verlopen

Kosten; EUR 21,50.-

Locatie; Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a te Breda

Aanmelden: info@energy-flow.nl

Mini retraite

zondagen / Mini retraite

Een speelse mix van stilte wandeling door de prachtige natuur, yoga, energetische en ademhalingsoefeningen.

We nemen je graag een ochtend mee om meer tot jezelf te komen, rust ervaren en lekker op te laden. 

  • 20 Februari
  • 27 Maart
  • 24 April
  • 11 Juni
  • 10 Juli 

Kosten; EUR 30,-

Locatie; in en rondom Breda op prachtige natuurplekken en in de koudere maanden met mooie binnen locaties

Aanmelden: info@energy-flow.nl

Workshop Beter slapen

10 maart 2022 / Workshop

Lig je soms nachten wakken, of kom je slecht in slaap? We hebben leuke tips en tools voor je om tot rust te komen zodat je makkelijker in een diepe slaap kunt komen. 

Reactie van een deelnemer; ” Ik vond het echt heel fijn Pien en Charlotte, ben nu begonnen met 4 avondrituelen en heerlijk geslapen”

Kosten; EUR 21,50

Locatie; Centrum Intnu – Bladerstraat 23 te Ulvenhout

Aanmelden: info@energy-flow.nl

Ouder kind yoga fun

27 feb workshop – ouder kind yoga

Een heerlijk moment om samen met je kind te verbinden, te spelen en mooie oefeningen eigenmaken die je mee kunt nemen in je dagelijkse routine om de dag los te laten…. om te genieten….. om in het moment te kunnen zijn…. 

Wij zitten vol energie, inspiratie, liefde en zachtheid om jullie op een lichte wijze mee te nemen. En in onze rugzak veel ervaring… eigen kids…. kinderyoga opleiding en … nog zoveel meer…. 

Kom jij samen met ons spelen en genieten??

Kosten: EUR 17,50

Locatie: Circusschool – Keiweg 119a te Oosterhout

Aanmelden: info@energy-flow.nl

“Dank julliewel voor de mooie ochtend. Het lukte me om dichterbij mezelf te komen”

“Zo fijn, ik en daarmee ook mijn gezin hebben er nog wel een maand profijt van. Ik blijf veel rustiger en ga minder snel mee in de energie van de ander”

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by pienkindercoach 2020