Puur zijn Innerlijke kracht Energie balanceren Natuur

Outdoor retraite

In een magisch en imposant berglandschap met ruimte voor uitdaging, stilte en bezinning. Los van je dagelijkse patronen en buiten je comfort zone ervaren wie jij werkelijk bent en waar je naartoe zou willen gaan. 

Graag neem ik je mee op pad door de bergen. We lopen van hut naar hut en tijdens de wandeling zullen we verstillen, verwonderen en versmelten met de bergen en jezelf opnieuw ontmoeten.

                
"Iedereen denkt dat het geluk zich op de top van de berg bevindt, maar het ligt in de beklimming"
- Confucius -

 

Wat bieden de bergen

Vergezichten die je hoofd leegmaken, kabbelende riviertjes die je in een natuurlijk ritme brengen en wandelpaden die zorgen voor focus in je mind. 

Fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel wordt er iets van je gevraagd. Daar mag je mee gaan spelen en in groeien als we samen in de bergen zijn.

Bij het fysieke en mentale kunnen we allen makkelijk een beeld bij vormen. Energetisch en spiritueel misschien niet iedereen. Ik zal het kort toelichten. Energetisch is de energie die alles in je lichaam doet stromen, de levende, vibrerende basis van je wezen, het natuurlijke zelfhelende elixer van je lichaam en zijn natuurlijke medicijn. Energie voedt je lichaam en je ziel. Spiritueel is dat iets dat jouw “ik” overstijgt. De kern van je wezen. Denk aan verbondenheid, oordeelloosheid, belangeloosheid en wederkerigheid. De ‘stem van liefde’ van je 'hogere zelf' die nooit veroordeelt. 

Programma

We starten de dag met yoga in de buitenlucht daarna nuttigen we een ontbijt en vertrekken we naar de volgende hut. Tijdens de wandeling zijn er momenten waar we mediteren, ademhalings- en energetische oefeningen doen. Soms even heerlijk lang uit in het gras, starend naar de wolken en genieten van de prachtige kleurneuances in de bergen. 

Een combinatie van inspanning en ontspanning. Van ontdekken met stilte én beweging wat je lichaam en geest je zeggen, wat omgeving met je doet.

Koude-training in de mooie bergmeren voor wie wil. Een aanrader een ware boost voor je immuunsysteem, zenuwstelsel en levenslust. 

We zullen na 6 a 8 uur wandelen aankomen bij de volgende hut. Dit is vaak al rond 3 uur. Een heerlijk moment... waar je tijd voor jezelf kan invullen. Neem je ruimte en vrijheid om de middag zelf in te vullen. Meer bezinning door zelf de stiltje op te zoeken of gezellig een spelletje te spelen met de anderen.

Deze reis maken we met een klein groepje, maximaal 5 personen. 

Voor deze tocht heb je een redelijk tot goede conditie nodig en geen hoogte vrees.

Wanneer: 7 - 10 september 2023

 

Waar: in de buurt van Insbruck

 

 

Heeft u nog vragen? Wilt u nog meer weten?

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by Pien 2022