Eigenheid bewonderen, en je niet laten afzonderen

Over mij

Mijn naam is Pien Romme en vind het super interessant om me steeds meer te verdiepen in energetisch werk en in de bewustwording van mensen. Ik geloof dat we hier komen om dingen te leren en help je heel graag op weg. Als ouder en kindercoach, yogadocent, energetisch therapeut en docent bij De Kleine Tiki en begeleider van retraites.
Ik geniet van het leven, het steeds bewuster worden, van mijn gezin, de natuur, mijn werk en de samenwerking met Charlotte (Energy Flow).
 
Alle kennis die ik heb opgedaan neem ik mee en combineer dit met voelen waarmee ik de ander kan bereiken en weer inverbinding kan brengen.  
 
Mijn missie is om mensen meer bewust te laten worden van wie ze zijn en hun innerlijke kracht te (her)ontdekken.  Met als doel dat alles wat op je pad komt je kunt omarmen.  Balans en leren omgaan met de mogelijkheden. Het geeft mij energie als de ander een stapje verder komt en meer vertrouwen heeft om zichzelf te kunnen zijn en de verbinding met jezelf verdiept is. 

Mijn praktijk

Binnen mijn praktijk begeleid ik o.a. kinderen en ouders die worstelen met spanning, zich moeilijk kunnen concentreren, weinig zelfvertrouwen hebben en ouders die met opvoedvraagstukken kampen.  Tevens geef ik energetische behandelingen aan volwassenen en aan kinderen. Ook geef ik yoga en organiseer ik samen met andere retraites en workshops 
 
Het dynamisch bezig zijn vind ik erg leuk, ieder mens is uniek en door spelenderwijs, te coachen en te behandelen bereikt de cliënt snel zijn doel.

Mijn kennis & kunde

 • Energetisch therapeut 
 • Energetische kinderjaar
 • Medische en psychosociale basiskennis
 • Yoga Alliance lerarenopleiding
 • Kunstzinnig dynamisch kindercoach
 • EFT (Emotional Freedom Technique) vergelijkbaar met EMDR
 • Individuele opstellingen
Naast de opleidingen heb ik diverse andere cursussen gevolgd en is mijn eigen gezin ook een grote leervijver. 
 
Met het coachen werken we o.a. aan;  
 • Emoties
 • Congruentie tussen hoofd, hand en hart (denken, voelen, willen en gedrag)
 • Tevredenheid en zelfvertrouwen ontwikkelen
 • Acceptatie van kracht en zwakte
 • Verandering van negatief gedrag
 • Energie blokkades opheffen
 • Leren hoe je jezelf in balans kunt brengen

Mijn werkwijze

Volwassen

Als energetisch therapeut begeleid ik je met je fysieke en psyche klachten. We gaan opzoek naar de achterliggende oorzaak d.m.v. gespreksvoering maar ook maak ik gebruik van het inzetten van kunstzinnige opdrachten. Je hoeft hier niks voor te kunnen, maar het is een verrassende manier om meer inzicht te krijgen en een prachtige reflectie van ons zijn. 

Ik geef energetische behandelingen die ervoor zorgen dat blokkades worden opgeheven en je energie weer meer gaat stromen waardoor je meer in je eigenkracht komt te staan. 

Kinderen

In mijn werk als kindercoach heb ik een kunstzinnige en dynamische manier van coachen. Ik werk samen met het kind en ouder aan de hulpvraag. We doen dit door middel van tekenen, boetseren, spel, gesprekken, visualiseren, lichaamswerk ect.  Het  is vooral oplossings- en toekomstgericht. 

Als ouder worden jullie ook betrokken bij het proces door tussen evaluaties en één op één sessies.

Ik werk met de volgende werkmethoden:

Kunstzinnig; Spelen, tekenen, boetseren, schilderen, rollenspellen: inzicht, uiten en verwerken gebeurtenissen. oefenen in nieuw gedrag.

Lichamelijk; Visualisaties, yoga, ontspanning, inzicht en verandering , brengt lijf en geest in beweging en balans. 

Energetisch; Massage, meridianen worden gevoed en alles in het lichaam gaat beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten. Een energetische behandeling is erop gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen (mentaal, emotioneel, lichamelijk).

Overige:

  • HeartMath methode: een stressreductie programma. Bevordert ontspanning en inzicht
  • Familieopstellingeneen prachtige manier om patronen te doorbreken zodat de liefde weer kan stromen
  • EFT: (Emotional Freedom Technique) is een zeer effectieve methode om stress in je lichaam op te ruimen. Het is een broertje van EMDR en valt onder de energie psychologie
"Wij vinden het mooi hoe Pien onze zoon, 5 jaar middelste van 3 kinderen, handvatten heeft gegeven om beter om te gaan met zijn gevoelens en frustraties. Onze zoon is een gevoelig mannetje met een groot hart. Het gevolg is dat sommige dingen flink binnenkomen. En als hij dat dan opkropt dan komt het er ook flink uit.
Ouders
van deze jongen

Heb je een vraag? Wil je meer weten?

Scroll naar boven