Puur zijn Innerlijke kracht Energie balanceren Natuur

Retraite Migraine

17 - 19 maart

Op één van de mooiste plekken van Nederland: centraal in het Geuldal met een weids uitzicht op de omringende heuvels organiseer ik samen met Marieke de Zwaan een retraite voor mensen die regelmatig last hebben van migraine. 

Een plek waar je even stilstaat en kijkt naar wat er nu gebeurt, waar je nu staat, om van daaruit contact te maken met wat je ten diepste verlangt. In deze retraite staat rust, bezinning en in verbinding staan met jezelf en migraine centraal.

Wat kun je verwachten

In het hart van het Geuldal ligt de monumentale, 15e-eeuwse carréhoeve Hof de Brulle. De fijne plek en het heerlijke eten staan garant voor een optimale, ontspannen beleving.

Tijdens deze retraite willen we jullie een veilige bedding geven om tot jezelf te komen. Je gaat ontdekken welke plek migraine in jouw leven inneemt, hoe jij je hier tot verhoudt en waar de ingangen liggen naar heling. 

Dit doen we door tot rust te komen met o.a. yoga en meditatie. 

Andere elementen die aanbod komen zijn systemisch werk, energetische therapie,
creatieve therapie en leefstijl tips.

Wat krijg je

Begeleiding op het gebied van o.a. yoga, meditatie en opstellingen

Tijd en ruimte voor zelfreflectie

Groepsgesprek over leven met migraine

Vegetarische Maaltijden (2x diner, 2x lunch, 2x ontbijt)

2x overnachting

Leefstijl tips

Praktische informatie

Waar is het?

Breulsweg 3,
6321 EK Wijlre

Met het openbaar vervoer: vanaf station Valkenburg is het nog 4 minuten met de bus, lijn 54 (richting Gulpen).

Als je de lange slingerende oprijlaan oprijdt, ervaar je onmiddellijk de rust en bourgondische sfeer.

Hoe laat word ik verwacht?

Vrijdag 17 maart ben je vanaf 15 uur van harte welkom. Om 17 uur beginnen we met het programma. Zondag om 15 uur is het programma afgelopen.

In de omliggende 1,5 ha grote buitenhof kun je in de tussentijd heerlijk rondwandelen, even niks doen, de moestuinen of de hoogstamgaard bewonderen.

Of trek je wandelschoenen aan en loop via de holle weg de wandelroutes die hier passeren!

Wat zijn de kosten

EUR 595,- Regulier

EUR 495,- Small budget

Hoe ziet de locatie eruit
Wie zijn Marieke en Pien

Marieke de Zwaan

Ik ben getrouwd en moeder van 3 puberende jongens. Wij hebben met ons gezin 10 jaar over de wereld gereisd. 

Mijn steeds weer veranderende omgevingen raakten mij op een bijzondere manier aan om me te verdiepen in voeding en holistische gezondheid. Ik voelde me al snel energieker en mijn chronische MIGRAINE verdween naar de achtergrond.

Nu jaren verder help ik, middels mijn boerengenen en academische benadering (TU Delft), mensen zoals jij, naar een leven met minder MIGRAINE en meer innerlijke rust. Een vleugje Bourgondisch, Latino & Laid-back…

https://pommelifestyle.com/

Pien Romme

Wat een feest dat ik samen met Marieke deze retraite mag organiseren, want wat valt er hier veel samen! Ik ben heel dankbaar om anderen te mogen inspireren en begeleiden op hun pad. 

Ik ben mezelf al jaren aan het verdiepen in energetisch werk en in de bewustwording van mensen. Ik werk dan ook met veel plezier als ouder- en kindercoach, yogadocent, energetisch therapeut en ook als Tiki-docent (school voor kunstzinnig dynamisch coachen). Ik geloof dat we leven om dingen te leren en help je heel graag op weg. Alle kennis die ik in mijn leven heb opgedaan neem ik daarin mee en combineer ik met het voelen.

Mijn missie is om mensen meer bewust te laten worden van wie ze zijn en hun innerlijke kracht te (her)ontdekken.  Met als doel dat je dat wat op je pad komt kunt omarmen en leert omgaan met de mogelijkheden die er zijn. Het geeft mij energie als ik een bijdrage mag leveren om anderen een stapje verder te laten komen. Als het vertrouwen gevoeld wordt om jezelf te kunnen zijn en de verbinding met je zelf verdiept is. 

Ik geniet van het leven, van het steeds bewuster worden, van mijn gezin, de natuur, mijn werk en de samenwerking met anderen.

Heeft u nog vragen? Wilt u nog meer weten?

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by Pien 2022