Puur zijn Innerlijke kracht Energie balanceren Natuur
  • Retraites

Retraites & workshops

Retraites

Een retraite helpt je om even uit je dagelijks leven te stappen, om pas op de plaats te maken en dichter bij jezelf te komen.

Het staat voor een periode waarin je echt even de tijd neemt voor jezelf, om te reflecteren, te verdiepen en te vertragen. Tijdelijk even helemaal uit je dagelijkse leven stappen met alle verplichtingen.

Een voedende omgeving met veel natuur, waar je in de flow mee kunt komen.  Leren luisteren naar het gefluister van je lichaam en hier mee samensmelten ... je ontladen en weer leren opladen.

Retraite Migraine 

In het voorjaar 2023 organiseer ik samen met Marieke de Zwaan een retraite voor mensen die regelmatig last hebben van migraine.

Marieke is inmiddels expert op dit gebied, nieuwsgierig... neem alvast een kijkje op haar site https://pommelifestyle.com/

Samen hebben we onze krachten gebundeld en bieden we een heel mooi programma aan om tot rust te komen en geven we je tools mee om migraine los te laten.

Meer info Retraite Migraine

Mini retraites

Samen met Charlotte Swolfs organiseer ik maandelijke een mini retraite. Vaak zijn deze op zondag ochtenden waarin je in slecht 2,5 uur  echt tot je zelf kunt komen. Je kunt uitpluggen en oploden.

We zijn op verschillende prachtige plekken in de natuur. In de zomer helemaal buiten en wanneer het weer kouder is hebben we verrassende mooi plekken in de omgeving van Breda en Oosterhout waar we kunnen zijn en vanuit hier naar buiten om in stilte de natuur te ervaren, en naar binnen in stilte naar jezelf te gaan. 

Meer info  Energy Flow

 

Outdoor retraite

In een magisch en imposant berglandschap met ruimte voor uitdaging, stilte en bezinning. Los van je dagelijkse patronen en buiten je comfort zone ervaren wie jij werkelijk bent en waar je naartoe zou willen gaan. 

Graag neem ik je mee op pad door de bergen. We lopen van hut naar hut en tijdens de wandeling zullen we verstillen, verwonderen en versmelten met de bergen en jezelf opnieuw ontmoeten.

Meer info Outdoor retraite

 

Heeft u nog vragen? Wilt u nog meer weten?

bezoekadres

Craenlaer 8 4851TK
Ulvenhout

Tijden/afspraken

yoga lessen zie lesrooster
coaching alleen op afspraak

Copyright by Pien 2022